Pakketdienst Amersfoort de Snelle Vogel

U kunt met de pakketdienst van De Snelle Vogel alle soorten pakketten versturen. We hebben een Peugeot Partner tot onze beschikking, waar heel wat pakketten inpassen. Bovendien staan we 24/7 voor u klaar, u kunt dus ook ‘s nachts en in het weekend een pakket laten bezorgen.

Geen antwoord? Geen probleem! Garantie bij geen antwoord

Zoals u misschien wel weet is het grootste probleem bij pakkettransport dat de ontvanger vaak het pakket niet aan kan nemen. Wanneer de klant niet aanwezig is, nemen we altijd meteen contact met u op! Samen bespreken we dan de vervolgstappen. We kunnen bijvoorbeeld op een later tijdstip opnieuw langsgaan, of het pakket meenemen naar onze beveiligde locatie. Hier bewaren we uw pakket achter slot en grendel, uw pakket blijft dus nooit in de auto liggen. Wanneer de bezorging ‘s avonds was ingepland, kunnen we bijvoorbeeld de volgende morgen opnieuw langsgaan. Wij documenteren alles zorgvuldig, zodat u ook een bewijs heeft van een bezorgpoging. Zo garanderen we u een goede bezorging!

Neem gerust contact op over de mogelijkheden voor het bezorgen van pakketten, dit kunnen natuurlijk ook meerdere pakketten op meerdere locaties zijn. Wij zijn altijd bereikbaar op 0855-8887935. Heeft u een spoedverzending? Bekijk dan eens ons sneltransport.

Pakketdienst door De Snelle Vogel in Leeuwarden, Groningen, Leiden en Den Haag.
Pakketten worden in het binnenland en buitenland vervoerd door Koeriersdienst De Snelle Vogel