Pakket versturen Alkmaar

Wilt u een pakket versturen? Alkmaar is uw woonplaats? Hier hebt u natuurlijk een betrouwbare koerier voor nodig, die uw pakketje razendsnel op de plaats van bestemming brengt! Daarom rekent u in Alkmaar en omstreken voor het versturen van al uw pakketten op koeriersbedrijf De Snelle Vogel.

De Snelle vogel: voor pakket versturen Alkmaar

Voor het verzenden van al uw pakketten vanuit Alkmaar schakelt u de koeriersdienst van De Snelle Vogel in. Welke dienst u precies kiest, is afhankelijk van wat u wilt. Als u een gewoon pakketje wilt verzenden, kiest u voor de pakketdienst van De Snelle Vogel. Meestal is uw pakket hiermee al na een dag op de plaats van bestemming. Mocht dit tijdsbestek niet gehaald worden, bijvoorbeeld als de geadresseerde afwezig is, brengen wij u hiervan op de hoogte en denken we met u mee.

Haast? Met spoed een pakket versturen Alkmaar

“Haastige spoed is zelden goed” gaat niet in alle gevallen op. Als uw pakketje binnen een dag moet worden afgeleverd, bijvoorbeeld. In dat geval schakelt u het sneltransport van De Snelle Vogel in. Voor spoedzendingen zijn wij dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend. Na uw telefoontje komen wij direct naar Alkmaar en gaan we onmiddellijk op pad.

Pakket naar het buitenland verzenden

Ook als u een wilt pakket versturen vanuit Alkmaar naar het buitenland, rekent u op koeriersdienst De Snelle Vogel. Wij bieden namelijk pakketvervoer in heel Europa aan, dus niet alleen in onze buurlanden. Uiteraard kunt er bij onze internationale koeriersdienst op rekenen dat u de service krijgt die u van ons kent.

Nu pakket verzenden Alkmaar?

Heeft u een pakket dat de deur uit moet? Bel ons dan nu op het nummer 085 – 888 79 35. Wij zijn altijd bereikbaar. Vragen? Vul het formulier boven aan de pagina in om contact met ons op te nemen. Wij geven zo snel mogelijk een reactie.