Koeriersdienst Leiden

U zoekt een snelle en betrouwbare koeriersdienst in Leiden? Zoek niet verder! Koeriersbedrijf De Snelle Vogel zorgt voor de spoedige aflevering van alle gewenste pakketten en poststukken. De Snelle Vogel doet zijn naam eer aan! Nieuwsgierig naar onze diensten? Lees snel verder over onze koeriersdienst in Leiden.

Koeriersdienst Leiden gezocht?

Koeriersdienst De Snelle Vogel is gevestigd in Amersfoort, maar is landelijk actief. Ook als u in Leiden woont, bent u bij ons dus aan het juiste adres. Wij bezorgen pakketten in heel Nederland. Ook voor de internationale bezorging van pakketten schakelt u ons in. Wij vinden altijd een passende oplossing voor uw pakket. Hieronder volgt meer informatie over de diensten van Koeriersdienst De Snelle Vogel.

Diensten De Snelle Vogel

  • Reken op de onze pakketdienst (of ‘gewone’ koeriersdienst) in Leiden. Wij leveren al uw pakketten binnen afzienbare tijd af. In de praktijk komt dit meestal neer op één dag. Als het pakket niet kan worden afgeleverd, bespreken wij altijd de vervolgstappen met u.
  • Spoedje? Reken dan op ons sneltransport. Wij zijn 24/7 in te schakelen en komen onmiddellijk naar Leiden nadat u ons heeft gebeld. Daarna gaan wij meteen op pad om uw pakket af te leveren. U kunt met alle soorten pakketten bij ons terecht voor sneltransport.
  • Beschikt u over een postbus, maar heeft u geen tijd om elke dag uw post en pakketten op te halen? Schakel dan onze postbusservice in. Wij nemen u deze klus graag uit handen!
  • Ten slotte bezorgen wij ook pakketten in onze buurlanden en ver daarbuiten. Wij verzorgen pakketvervoer in heel Europa. Bij onze internationale koeriersdienst kunt u rekenen op dezelfde service die u van ons gewend bent bij onze binnenlandse pakketdienst.

De Snelle Vogel: koeriersdienst Leiden

Heeft u meer informatie nodig of heeft u vragen over onze koeriersdienst in Leiden? Neem dan vrijblijvend contact op met De Snelle Vogel. Wij staan 24/7 telefonisch voor u klaar via 085 – 888 79 35. U kunt uw vragen ook invullen in het contactformulier boven aan de pagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.