Koeriersdienst Groningen

Zoekt u een betrouwbare koeriersdienst in Groningen? U hebt ‘m gevonden! Met al uw pakketten en poststukken bent u bij koeriersbedrijf De Snelle Vogel aan het juiste adres. Wij doen onze naam eer aan en zorgen voor een razendsnelle en secure bezorging! Benieuwd wat wij te bieden hebben? Lees dan snel verder voor meer over onze koeriersdienst in Groningen.

Koeriersdienst Groningen gezocht?

Koeriersdienst De Snelle Vogel is gevestigd in Amersfoort, maar is actief in heel Nederland. Dus ook als u in Groningen woont, belt u ons! Wij bezorgen niet alleen pakketten in het hele land, maar ook ver daarbuiten. Dus ook voor internationale pakketbezorging rekent u op koeriersdienst De Snelle Vogel. Voor elk pakket hebben wij een passende oplossing. Hieronder leest u meer over onze diensten.

Diensten van De Snelle Vogel

  • Onze pakketdienst (of ‘gewone’ koeriersdienst) in Groningen staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Wij leveren al uw pakketten binnen afzienbare tijd af. Dit is meestal één dag, in de praktijk. Als de ontvanger niet aanwezig is, bespreken wij altijd de vervolgstappen met u.
  • Moet uw pakket met spoed worden afgeleverd? Schakel dan ons sneltransport in. U kunt ons 24/7 bereiken. Wij komen onmiddellijk naar Groningen en gaan daarna meteen voor u op pad. U kunt voor alle soorten pakketten gebruikmaken van het sneltransport.
  • Heeft u een postbus, maar geen tijd om deze tijdig leeg te maken? Geen nood! Wij nemen u deze klus namelijk graag uit handen met onze postbusservice.
  • Verder hebben wij ook een internationale koeriersdienst. Wij verzorgen pakketvervoer in heel Europa. Onze koerier haalt het pakket op bij u in Groningen en levert het af waar u maar wilt in Europa.

De Snelle Vogel: koeriersdienst Groningen

Nieuwsgierig geworden naar onze koeriersdienst in Groningen? Neem dan contact op met De Snelle Vogel via 085 – 888 79 35. Wij staan 24/7 telefonisch voor u klaar. U kunt ook gebruikmaken van ons contactformulier. Wij reageren zo snel mogelijk op uw bericht.