Koeriersdienst Eindhoven

Zoekt u een koeriersdienst? Eindhoven is uw woonplaats? Reken dan op de snelle bezorg- en transportservice van koeriersdienst De Snelle Vogel voor al uw poststukken en pakketten. De Snelle Vogel doet zijn naam eer aan! Meer weten? Lees dan snel verder.

Koeriersdienst Eindhoven gezocht?

Koeriersdienst De Snelle Vogel is gevestigd in Amersfoort, maar bezorgt pakketten in heel Nederland, dus ook in Eindhoven. Wij gaan desgevraagd zelfs een of meerdere landsgrenzen over voor internationaal transport. Wij vinden altijd een passende oplossing voor uw pakket. Lees hieronder meer over onze diensten.

Diensten van De Snelle Vogel

  • Koeriersdienst De Snelle Vogel biedt verschillende diensten aan. Onze pakketdienst (of ‘gewone’ koeriersdienst) in Eindhoven levert pakketten binnen afzienbare tijd af, in de praktijk meestal binnen één dag. Als de ontvanger niet aanwezig is en het pakket dus niet kan worden afgeleverd, nemen wij contact met u op om de vervolgstappen te bespreken.
  • Is er haast bij? Bij spoed kunt u op ons rekenen voor sneltransport. U kunt ons 24/7 inschakelen voor een zo snel mogelijke bezorging van uw pakket. Als u ons belt, komen wij onmiddellijk naar Eindhoven. Wij verzorgen sneltransport van alle soorten pakketten.
  • U kunt bij ons ook terecht voor onze postbusservice: wij halen uw poststukken en pakketten op bij uw persoonlijke postbus en leveren ze ‘s ochtends bij u af. Handig, als u hier zelf geen tijd voor heeft!
  • Ten slotte leveren wij ook pakketten af in onze buurlanden en daarbuiten. Met andere woorden: u schakelt ons in voor pakketvervoer in Europa. U kunt daarbij rekenen op dezelfde, vertrouwde service die u van ons gewend bent bij binnenlands transport.

De Snelle Vogel: koeriersdienst Eindhoven

Wilt u meer weten of hebt u vragen over onze diensten als koeriersdienst in Eindhoven? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch te bereiken via het nummer 085 – 888 79 35. U kunt ook het contactformulier boven aan de pagina invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.