Koerier Leeuwarden

Koerier in Leeuwarden nodig? Zoek niet verder: u hebt De Snelle Vogel gevonden. Reken voor al uw poststukken en pakketten op de snelle service van koeriersbedrijf De Snelle Vogel. Wij doen onze naam eer aan!

Koerier Leeuwarden gezocht?

Koeriersdienst De Snelle Vogel is gevestigd in Amersfoort, maar bezorgt pakketten in heel Nederland, ook in en om Leeuwarden. Desgewenst gaan we voor u zelfs de landsgrenzen over. Voor elk pakket vinden wij een passende oplossing. Hieronder leest u meer over de diensten van koeriersbedrijf De Snelle Vogel.

Diensten van De Snelle Vogel

  • U kunt bij koeriersdienst De Snelle Vogel terecht voor verschillende diensten. Onze ‘gewone’ koeriersdienst’ of pakketdienst levert uw pakketje meestal na één dag al af. Als de geadresseerde de deur niet opendoet en wij het pakket niet kunnen afleveren, nemen wij contact met u op om de vervolgstappen door te nemen.
  • Haastige spoed zelden goed? Niet bij De Snelle Vogel! Bij spoedzendingen rekent u op ons voor sneltransport. Wij zijn 24/7 in te schakelen en leveren uw pakket zo snel mogelijk af. Belt u ons om een pakketje te verzenden, dan komen wij onmiddellijk naar Leeuwarden. Het sneltransport is er voor alle soorten pakketten.
  • De Snelle Vogel brengt niet alleen pakketten en poststukken naar een ander: ook de post uit uw eigen postbus kunnen wij aan u bezorgen. Dit doen we via onze postbusservice. De postbusservice houdt in dat wij uw poststukken en pakketten ophalen bij uw persoonlijke postbus en ze ‘s ochtends bij u afleveren. Dat is handig als u zelf geen tijd hebt om helemaal naar uw postbus te gaan!
  • Onze vierde dienst is internationaal transport. Wij leveren pakketten af in onze buurlanden en ver daarbuiten. Met andere woorden: wij bieden pakketvervoer in Europa

De Snelle Vogel: koerier Leeuwarden

Wilt u een pakket verzenden of meer weten over onze diensten als koerier in Leeuwarden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, telefonisch via 085 – 888 79 35 of door het contactformulier in te vullen. Deze koerier in Leeuwarden staat voor u klaar!